o nama

Daniel Mrazovac – potomak škole pasa „F.C.I. of Stara Moravica“ sa 30-godišnjim iskustvom u školovanju pasa. Posjeduje brojne europske i američke licence i diplome za obuku pasa kao što su:

Instructor- SchH – DOG TRAINING SPECIALIST CERTIFICATED
Licence MEOE(F.C.I.)Hungary
EHU – Budapest
Instructor for Personal Protection, Law Enforcement, and Military Working Dogs (USA)

Club national al canilor utiilitary

Diploma de merit – Instructor dresor Canin Category 2002 Presidente  C.N.C.U Eugen Szenas

S obzirom na dugogodišnje iskustvo u radu s psima, bez problema školuje sve vrste pasa neovisno o veličini i starosti psa.

Atilla Nemeth – ima dugogodišnje iskustvo u školovanju i obuci pasa.

Iskustvo:
1985.– 1988. radi u graničnoj policiji na čuvanju državne granice sa psima
1988.-1996. radi u policiji (Mađarska) kao K9 vodič
1991. godine – polaže obuku za vodiča pasa tragača i identifikaciju mirisa Stožera nacionalne policije-Dunakeszi Hungary
1993. godine – polaže obuku za vodiča pasa za otkrivanje narkotika kod Stožera nacionalne policije-Dunakeszi Hungary
1996.-2000. – radi u vlastitoj firmi za zaštitu imovine i osoba sa psima i ljudima
2000.-2001. – u Kuvajtu u centru za obuka pasa radi sa kućnim ljubimcima i službenim psima
2001.-2007 . – radi u vlastitoj firmi za zaštitu imovine i osoba sa psima i ljudima
2007.-2014. – radi u školi pasa Kings of black Shadows Dobermans u U.S.A – Los Angeles poslije u svojoj Step by Step školi pasa- L.A.

ZAŠTO DRESIRANI PAS I POSEBNO ZAŠTO OBRAMBENO DRESIRANI PAS?

Vrijeme u kojem živimo postavlja za potrebu samozaštitu žena i djece od kriminalca kao i sprečavanje otmice. Pas bez obuke i iskustva ne može s uspjehom svladati čovjeka, jer psu i psima sličnim grabežljivcima živi čovjek kao plijen se ne pojavljuje. Pas je socijalno biće koji u čovjeku vidi prijatelja, ali raspolaže s osobinama potrebnim i za aktivnu obranu tj. napad po zakonu o nužnoj obrani.

Ili u situaciji krajnje nužde.

Odvraća napadača od namjere, ali ukoliko dođe do napada ili drugog oblika ugrožavanja, stupa u aktivnu obranu, omogućivši pritom, da ne dođe do upotrebe vatrenog oružja. Složit ćete se da je korisnije upotrijebiti psa za osobnu zaštitu u odnosu na vatreno oružje. Jednom ispaljeni metak može završiti fatalno, dok će dresirani pas nanijeti tjelesne ozljede. Dresirani pas je obučen da po izvršenju zadatka i prestanka opasnosti za vlasnika ili člana njegove obitelji, na komandu prestaje sa aktivnom obranom.

UVJETI ZA VODIČA-VLASNIKA:
Da bilo gdje i bilo kada može naređivati psu.

UVJETI ZA PSA:
Da bilo gdje i bilo kada izvršava naredbe.

PONAŠANJE SPECIJANO OBUČENOGA PSA U OBITELJI:
Pas će vaše goste dočekati kulturno, pritom ih ne ometajući za vrijeme boravka kod vas, ali po našoj metodologiji, vaš pas neće htjeti poslušati naredbe stranaca, neće primati hranu od njih. Pas će uvijek biti na oprezu, jer cilj naše metodologije, je da imate psa nepovjerljivog prema strancima, psa koji u situaciji da ste napadnuti reagira bez naredbe i aktivnom obranom.
Razvijene zemlje Europe i Amerike, koriste dresirane pse za osobnu i imovinsku zaštitu, kao jedno od najmoćnijih sredstava zaštite, bez ikakve bojaznosti, da sa takvim psom ugrožavate druge.

KORIŠTENJEM PSA ZA OSOBNU I IMOVINSKU ZAŠTITU, NE IZLAŽETE SE RIZIKU I FAKTOR RIZIKA DA PRETRPITE ŠTETU U BILO KOJEM VIDU SMANJUJETE NA MINIMUM.

© Copyright 2020 | Smart Dog | All Rights Reserved |  Sva prava zadržana | Obrt za usluge Matični broj: 97976130 Create by: Saturnus Studo
Smart Dog